Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ansvarade för antabus-avtalet

Anders Fensby har ansvarat för Conny Strömbergs antabus-behandling.
Nu vet inte Örebro Hockeys poängkung hur upplägget blir i fortsättningen.
– Tråkigt att det blir så här. Anders har hjälpt mig mycket, säger han.

Annons

Sparken eller fortsättning och hjälp med alkoholproblemen. När Conny Strömberg blev kvar i Örebro Hockey var det mycket tack vare då nye klubbdirektören Anders Fensby, som hjälpte Örebros stjärna med behandlingsupplägget.

– Det stämmer. Jag presenterade upplägget för Conny och nu känner jag efter bara elva månader att jag sviker honom lite som slutar. Vi har haft en jättebra relation, säger Anders Fensby.

"Vill hjälpa spelarna"– Men jag hoppas ändå kunna hålla kvar kontakten och kunna hjälpa spelare som har frågor kring kontrakt och annat. Jag vill kunna hjälpa dem och kommer att vara i hallen ändå framöver.

Conny Strömberg säger så här till NA om Anders Fensbys avhopp:

– Vi fick informationen innan träningen och har inte hunnit att prata så mycket om det än. Tråkigt att det blir så här med Anders, men något är ju fel och då får man respektera hans beslut. Men han har hjälpt mig mycket och jag tycker att det är väldigt synd.

Hur kommer avtalet nu att se ut?– Det får vi se. Jag har inte hunnit fundera på det så mycket än. Vi har två matcher kvar nu före juluppehållet och får ta ett snack efter det, säger Conny Strömberg.

Mer läsning

Annons