Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Asserholts tröja såld – för 2 650 kronor

Jenni Asserholt skänkte en signerad matchtröja till Musikhjälpen. Då auktionerades den ut för 2 650 kronor som går till kampen mot hiv.

Annons

På söndagen avslutas årets upplaga av Musikhjälpen, Sveriges radios årliga välgörenhetsarrangemang som i år hjälper till i kampen för att stoppa spridningen av hiv.

Bland iniativen som samlar in pengar finns en rad kändisauktioner – och en rad lokala idrottsprofiler har bidragit.

Damkronornas lagkapten Jenni Asserholt, som är uppvuxen i Fanthyttan, skänkte en signerad landslagströja – som när auktionen stängde på lördagskvällen gick för 2 650 kronor.

Karlskogas endurostjärna Joakim Ljunggren skänkte en tröja och ett par byxor som han använde när han körde hem Novemberkåsan för tre veckor sedan – som ropades in för 1 600 kronor.

Herr- och damlandslagen i fotboll har skänkt varsin matchtröja signerad av samtliga spelare, däribland en handfull från länet, som ligger ute till försäljning just nu. Och SM-veckan i Örebro har skänkt ett vippaket som bland annat inkluderar att åka med i föråkarbilen under rally-SM på Örebrotravet och lära sig curling av dubbla OS-guldskippern Anette Norberg.

Mer läsning

Annons