Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aulin hetast i serien

Serieledande Örebro gjorde ingen toppmatch i Gränbyhallen. Med tack vare seriens hetaste poängmakare vann man ändå.

Annons

Elva raka matcher. Det är längesedan Jared Aulin lämnade isen poänglös. Mot Almtuna dröjde det inte ens åtta minuter innan kanadensaren sprättade in pucken bakom en maktlös Alexander Hamberg.

En aning turligt via en motståndarklubba tyckte hemmalaget men ingen tillfällighet enligt Aulin.

- Det här var inte den bästa matchen vi gjort i höst och Almtuna var bra. Men vi gör rätt saker, får pucken till farliga ställen på isen, och då ramlar den in förr eller senare, menar Aulin.

Supervass kedja

Sin hysteriska poängform tackar han ödmjukt laget för. Tillsammans med Matt Keith och Marcus Weinstock bildar Aulin en dödligt effektiv formation. Allt som oftast är det, liksom mot Almtuna, den trion som bildar tungan på Örebros framgångsvåg.

- Jag har bra support från mina lagkamrater och känner mig uppskattad från ledningen. När man är avslappnad och har kul sitter chanserna, säger Aulin som är i bättre slag än på mycket länge.

- Jag har inte känt mig i så här bra form sedan jag skadade axeln för åtta år sedan.

Senast Aulin gick poänglös av isen var mot söndagens motståndare Bofors. Men han ser ändå fram mot det stekheta derbyt med tillförsikt.

- Jag är väldigt förväntansfull! Det finns ingen bättre känsla än att tävla mot de bästa. Man ska komma ihåg att det är lättare att ta sig till toppen än att stanna där.

Mer läsning

Annons