Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Behrn arenas nya utseende

Så här ska nya Behrn arena möta publik och sponsorer under nästa hockeysäsong.
– Arenan gör oss även väldigt intressanta när det gäller att locka hit riktigt bra spelare, säger Örebro Hockeys klubbdirektör Anders Fensby.

Annons
Så här ska Behrn arena ishockeystadion se ut nästa säsong.

Fensby presenterade på måndagen de senaste ritningarna på Behrn arena. För när spelarna tar semester börjar nu ett intensivt jobb med att genomföra en total makeover på Behrn arena. 

– Vi är jättenöjda med dialogen som vi har med Örebro kommun och Örebroporten. Jag är väldigt positiv till hur diskussionerna har gått framåt, säger Fensby.

– Med den här arenan ska vi kunna ta hand om publik och sponsorer på ett trevligt sätt. Konståkningen och bandyn ska också kunna utnyttja arenan på bästa sätt. Och vi ser den även som en arrangemangsarena framöver.

”Så fort som möjligt”

Det är ännu inte fastställt helt när ansiktslyftet på arenan ska vara helt klart.

– Självklart hoppas vi så fort som möjligt till nästa säsong. Vi vill helst inte behöva fundera på om att spela första månaden på bortaplan, även om vi varit väldigt bra på just bortais.

Modern arena

Med en modern arena är det även lättare för Örebro Hockey att knyta till sig intressanta nyförvärv.

– Arenan hjälper oss definitivt. Vi har märkt att vi är attraktiva att spela för och det finns ett stort intresse för oss. Vi hoppas exempelvis kunna erbjuda spelarna flera mål mat varje dag från vår restaurang i arenan. De ska inte behöva sitta med matlådor i omklädningsrummet, säger Anders Fensby.

Anders Fensby, klubbdirektör i Örebro Hockey.

Mer läsning

Annons