Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beskedet: Ingen operation för Nilsson

Fyra raka förluster, men här är i varje fall ett positivt besked för Bik Karlskoga: Forwarden Johan Nilsson slipper operation.

Annons

Det var på träning i måndags som Bik Karlskoga-forwarden Johan Nilsson, sexa i den interna poängligan med nio mål och 14 assist i vinter, skadade ena knäet.

I tisdagens pappers-NA berättade tränaren Lenny Eriksson att han väntade på domen – och på onsdagsförmiddagen kom beskedet. Nilsson slipper operation, men tvingas rehabträna. Och det är oklart hur länge han blir borta.

– Mellan två till sex veckor. Det kan, i allra bästa fall, gå ännu lite snabbare. Att det är så stor skillnad, att jag säger att det kan ta två till sex veckor, beror helt enkelt på att det är väldigt vanskligt att göra en sådan här bedömning, säger Biks massageterapeut Håkan Persson till nwt.se.

Bik har nu en veckas uppehåll innan allsvenskan spurtar i mål med sju matcher på 19 dagar. Fyra-fem dagar senare startar slutspelsserien eller den hockeyallsvenska finalen, beroende på vilken placering Bik tar.

Mer läsning

Annons