Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bik dumpar talang – öppnar för värvningar

Bik Karlskoga tackar nej till fortsatt inlåning av Luleås finske talang Marcus Fagerudd. Samtidigt jagar klubben dubbla nyförvärv under transferfönstrets sista timmar.

Annons

När kanadensiske backen Nick Plastino stängdes av lånade Bik Karlskoga in Luleås finske talang Marcus Fagerudd. Efter tre matcher i klubben, de första två i förstafemman och den sista som avbytare, får han nu åka hem till Luleå. Bik vill inte förlänga utlåningen.

– Det här är absolut en lovande framtidsman med starka offensiva kvaliteter men som vi bedömer det nu kör vi på med befintlig trupp istället, säger Biks sportchef Stefan Bengtzén till nwt.se.

Trots det uttalandet öppnar Bengtzén för andra värvningar. Vid midnatt stänger svensk hockeys transferfönster, och mycket kan hända i Karlskogaklubben innan klockan slår tolv.

– Jag jobbar med olika alternativ. Det kan bli breddningar av truppen, så att säga, både på back- och forwardssidan, säger Bengtzén till nwt.se.

Det har ryktats om att bland andra poängkungen Linus Persson skulle vara på gång till elitserien, men den dörren stänger Bengtzén som säger att klubben inte fått några anbud.

– Nej, det har vi inte. Vi vill behålla de spelare som vi har.

Mer läsning

Annons