Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bik Karlskoga vaknade för sent mot Timrå

Bik Karlskoga räckte inte till i bortamatchen mot Timrå. Hemmalaget gjorde tre mål på nio minuter i den andra perioden, vilket avgjorde matchen. Timrå vann till slut med 3-2.

Annons
Björn Kindahl.

Ett skadedrabbat Bik Karlskoga höll stången uppe i den första perioden borta mot Timrå. Ställningen var 0-0, men hemmalaget hade vunnit skotten med 9-3. Timrås utdelning skulle komma i den andra perioden. Inom loppet av nio minuter kunde Timrå gå upp i en 3-0-ledning. Det sista målet kom till i powerplay.

I inledningen av den tredje perioden gav Johan Nilsson Bik Karlskoga ett hopp i matchen. Fredrik Höggren spelade fram till Nilssons reducering.

Men tiden gick och gick, i slutskedet chansade Lenny Eriksson och plockade ut målvakten Emil Kruse, med drygt en minut kvar. Bik gav slutforceringen en chans - och med 68 sekunder kvar att spela - kunde Daniel Wessner peta in pucken i mål. Men närmare än så kom aldrig Bik. Laget vaknade för sent i den här matchen.

Bik har nu spelat fyra matcher i allsvenskan, två segrar och två förluster. Nästa match spelas Bik Karlskoga på lördag mot Rögle.

Läs mer om matchen i fredagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som e-tidning här nedan!

Mer läsning

Annons