Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bik straffat i genrepet

Bik Karlskoga förlorade fredagens genrep mot norska mästarna Stavanger. 3-2 efter straffar i Nobelhallen.

Annons

Biks sargade försäsong med skadeelände som största hinder har fått ett slut. På fredagskvällen spelade Bik genrep inför hockeyallsvenskan och förlorade mot Stavanger efter straffar. 3-2 (0-0, 1-1, 1-1, 0-1). Henrik Larsson gjorde 1-0 i spel fem mot tre. Ponthus Versterholm sköt 2-2. Ponthus, Martin Sandgren och Alexander Deilert missade sedan sina straffar. Nye målvakten Justin Pogge släppte en förbi sig och det räckte till förlust.

– Det har varit lite hackat och malet, mycket berg- och dalbana. Men nu har vi en träningsvecka framför oss och har ändå tid att få ihop det och vi kommer även att få tillbaka ett par spelare. Jag är inte orolig, vi kommer att jobba lugnt och metodiskt, säger Biks tränare Lenny Eriksson till VF:s nätupplaga.

– Framför allt är det i det offensiva spelet som det fattas lite, powerplay och så vidare. Men det är inte så konstigt när vi haft så många borta.

I Bik saknades Henrik Björklund, Kristofer Näslund, Björn Kindahl, Sean-Michel Sunnqvist och Fredrik Ericson. Bik Karlskoga inleder säsongen i allsvenskan hemma mot Oskarshamn på torsdag nästa vecka.

Mer läsning

Annons