Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Conny: "Jag tänkte spela 20 000 på Bik Karlskoga"

Örebro närmar sig allsvenskan igen. Samtidigt som lokalrivalen Karlskoga är uppe på fem poäng och jagar elitserien.
– Jag är så förbannat less. Jag tänkte spela 20 000 på vinst till Karlskoga, säger Strömberg.

Annons

Örebros kvalserie är på väg att ta slut på samma jobbiga vis som förra säsongen. Tredje raka förlusten fick Conny Strömberg att tappa humöret under de sista sekunderna av matchen. Han tacklade då in Oscar Hedman i sargen och skapade tumult på isen.

– Äh, jag känner Oscar och vet att han filmade, säger Strömberg, som förutom en patenterad passning till Henrik Löwdahl från favoritläget bakom mål inte skapade mycket.

– Den ska bara sitta. Skottet är så nära att gå in. Men vi har inte marginalerna med oss. Nu har vi inte världens största chans längre, men jag tror 17-18 poäng räcker för att gå upp. Vi måste slå Djurgården på torsdag.

Tror du verkligen på det?– Vi kan inte bara lägga oss och lämna wo i resten av matcherna. Då blir vi uteslutna. Det är bara att bryta ihop och komma igen.

Karlskoga vann med 3–1 mot Rögle. Ni hade haft bra chans att haka på vid seger …– Jag tänkte spela 20 000 på vinst till Karlskoga, men vågade inte eftersom jag fick en tillsägelse när jag spelade på mig själv förut. Jag hade det på känn.

Bik Karlskoga och Örebro möts i kvalseriens första derby på lördag i Nobelhallen. Returen spelas i Örebro på tisdag nästa vecka.

Läs allt om Örebros förlust mot Timrå i onsdagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons