Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter 14 raka bortamatcher- nu längtar Strömberg hem

Efter 14 bortamatcher längtar Conny Strömberg hem.
– Det ska bli grymt inspirerande. Hoppas örebroarna fyller hallen, så ska vi väl bjuda på tre-fyra mål, säger Conny inför hemmapremiären mot Almtuna i kväll.

Annons

Den som tror att Strömberg och Örebro Hockey kommer till match med stukat självförtroende efter två raka förluster tror fel.

– Vi vet att det är tuffare i år, det har vi pratat om mycket. De lag vi möter gör sina bästa matcher mot oss och bjuder inte på något. Defensivt har vi varit helt okej, nu måste vi börja producera bättre framåt också, säger Strömberg.

Väntar på mål

Allsvenskans poängkung de två senaste säsongerna väntar fortfarande på första målet. Tre assist så här långt.

"Har varit katastrof"– Framför allt måste vi få ordning på vårt powerplay. Det har varit katastrof. En del i det är kanske att vi saknar Ryan Gunderson från i fjol, han är inte så lätt att ersätta. Men självklart ska vi kunna mycket bättre än ett mål på tolv försök, säger Strömberg.

Conny är tillsammans med Henrik Löwdahl och Johan Wiklander Örebro Hockeys mest framträdande kedja. Så var det i fjol och så har det börjat i höst.

– Man märker av att de andra lagen har respekt för oss. De gör allt för att ta bort oss. Men vi får helt enkelt se till att höja oss ett snäpp.

Läs mer inför hemmapremiären i onsdagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons