Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fahlander i nytt Twitter-utspel

Han blev anmäld för förtal efter senaste domarhånet. Nu går till Mikael Fahlander till attack igen. Efter att domaren Marcus Linde dömt bort ett till synes regelrätt Örebromål mot Troja-Ljungby rasar Fahlander.

Annons

Domaren Marcus Linde dömde bort ett till synes regelrätt Örebromål mot Troja-Ljungby. Då rasar Örebros styrelseledamot Mikael Fahlander på Twitter.

"Är domarna så låga människor att de dömer mot Örebro på grund av att jag säger sanningen om deras kompis?" frågar sig Fahlander på Twitter.

Med sanningen menar han då de påståenden han la fram om domaren Ulf Rådbjer, som polisanmält Fahlander för förtal.

Fahlander fortsätter: "Upprop till Hockeysverige: Håll koll hur det döms mot Örebro framöver. Låt oss se om domarkåren är bra eller usla människor. Om de har ögonen på sig kanske de tar rätt beslut och är opartiska. Låt oss hoppas. Nu börjar noggrann granskning."

Aulin också besviken

Även Jared Aulin sågade domaren på Twitter. "That game was frustration at its best. Not gonna say much but someone didn't show up 2day it wasnt the players on both teams #Embarrassing."

I översättning ungefär: "Den här matchen var frustration när den var som bäst. Jag kommer inte att säga mycket, men någon dök inte upp till matchen i dag och det var inte spelarna i något av lagen. Pinsamt."

Mer läsning

Annons