Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förre Örebrobacken till mästarna?

För två år sedan tillhörde han Örebro Hockey. Nu kan backen vara på väg till svenska mästarna Skellefteå. Det uppger VLT.

Annons

Det handlar om Stefan Warg som lämnade Örebro efter säsongen 2011/2012. Han gick till rivalen Västerås och gjorde då en stark säsong, producerade fyra mål och 15 assist, nytt personbästa i hockeyallsvenskan.

Till denna säsong valde han att prova lyckan i Nordamerika och var med på Anaheim Ducks försäsongscamp. Men han skickades till farmarlaget i AHL, Norfolk Admirals. Ett tag gick det så tungt att han till och med skickades till farmarlagets farmarlag, Utah Grizzlies i ECHL, innan han återvända till Norfolk.

Men nu uppges Warg lämna klubben. På eliteprospects.com står det som bekräftat att 23-åringen lämnar Anaheims organisation. Och nu skriver VLT:s hockeybloggare, Johan Thalberg, att Warg kan vara på väg till Skellefteå, de regerande svenska mästarna.

Till Norran vill itne Skellefteås general manager Lars Johansson uttala sig om vilka spelare klubben tittar på, men svarar så här om vad han tycker om Warg som spelare.

– En storvuxen back. Han var bra i Västerås i fjol.

Mer läsning

Annons