Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Foster nära debut i Örebro

Nye kanadensaren Adrian Foster är nära spel mot Tingsryd på onsdagen.
Bara en underskrift från kanadensiska hockeyförbundet saknas.
– Han såg jäkligt bra ut på träningen i dag. Honom kommer vi får stor nytta av, säger Örebro Hockeys assisterande tränare Lars ”Mozart” Andersson.

Annons
Fortsätter Örebros jubel i kväll i Uppsala?

Mycket tyder på att den 28-årige centern gör debut hemma mot Tingsryd. På måndagen fick Örebro Hockey ett första positivt svar.

– Nu är det klart med uppehållstillstånd. Nu väntar jag bara på att få ett papper påskrivet och skickat tillbaka från kanadensiska förbundet. Vi hoppas att det hinner lösa sig så Adrian kan spela mot Tingsryd, säger Mozart.

"Körde över en spelare"Han har redan visat upp sig på ett bra sätt. Och satt avtryck.

– Adrian kommer vi få nytta av. Det lovar jag. Han såg riktigt bra ut på träningen i dag. Han körde över en spelare, men på ett schysst sätt.

Adrian Foster deltog på NHL-laget Florida Panthers camp i somras. Men fick inget kontrakt. 2001 gick han som nummer 28 i den första rundan av draften. Han valdes av New Jersey Devils. De senaste åren har han haft bekymmer med skador.

Jonasén sjukFoster är i Örebro till att börja med under en månads try out.

Saknades på måndagens träning gjorde Marcus Jonasén som har ont i halsen och är ett litet frågetecken inför Tingsryds-matchen. Mycket talar dock för att Marcus Weinstock är tillbaka och spelar i den matchen.

Klart är dessutom att Örebro lånar backen Alexander Deilert från Djurgården i två matcher till. Mot Tingsryd och i derbyt mot Bofors på fredagskvällen.

Mer läsning

Annons