Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grönt ljus för Gunnarsson

Tio dagar efter hjärnskakningen har Carl Gunnarsson fått okej att träna igen – men nu stoppar höften honom från spel.

Annons

Det var den 6 december som St Louis Blues Örebrofostrade back Carl Gunnarsson åkte på en hjärnskakning efter en tackling från New York Islanders Anders Lee, och som hållit honom borta från spel sedan dess.

Nu är har han dock fått grönt ljust att träna och spela igen, och natten mot onsdag, svensk tid, gjorde han sitt första ispass med resten av laget. Men nu sätter höften, som Gunnarsson opererade i våras, stopp för spel, rapporterar tidningen St Louis Post-Dispatch.

– Han har fått grönt ljust sett till huvudet, så nu handlar det om fysiken. Hur han känner sig efter dagens träning och hur han tar sig igenom morgondagens kommer bestämma om han han är redo att spela, men han är redo sett till hjärnskakningen. Vi är inte redo att stoppa in honom i fullt spel innan höften har mjukats upp till en punkt där han känner att han är redo att köra för fullt, säger tränaren Ken Hitchcock till tidningen.

Blues nästa match spelas natten mot fredag, svensk tid, borta mot Los Angeles Kings. Två dagar senare väntar bortamatch mot San Jose Sharks.

Mer läsning

Annons