Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han tar över Lindlöven

Då var det klart vem som ersätter Staffan Tholson i Lindlövens bås.
Under måndagskvällen presenterade klubben sin nya huvudtränare.  

Annons

Det blir 33-årige örebroaren Daniel Eriksson som ska leda laget från och med den kommande säsongen. Erikssons tränarkarriär innefattar uppdrag i Kallinge/Ronneby och Nybro i division 1 samt att han funnits med i staben kring Team 17 landslaget.

I klubbens kravprofil på den nye tränaren ingick individuell utveckling, förmåga att jobba med unga spelare, dokumenterad utbildning samt vilja att spela en modern ishockey. 

– Vi är väldigt glada, Daniel passar väl in på alla fyra kriterier. Han verkligen brinner för hockeyn och har lärt sig massor under de två åren i Kallinge/Ronneby och Nybro som vi nu kan dra nytta av, säger John Falck från Lindlövens ledning i ett pressmeddelande.

Daniel Eriksson själv säger så här inför sitt nya uppdrag:

– Det känns mycket bra. Lindlöven har hela tiden varit min prio ett och det känns skönt att det löste sig. Jag har fått ett privat jobb och kan därmed bo hemma, jobba, hålla på med hockeyn och vara nära familjen vilket jag saknat de två senaste åren. Jag ser fram emot säsongen med tillförsikt. Det känns som det kommer bli en mycket rolig säsong.    

Mer läsning

Annons