Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Biks nya SHL-lån

En SHL-back ut och en annan in. Det är facit i Bik Karlskoga dagen efter sjätte raka förlusten.

Annons
Simon Erlandsson.

SHL-lånet Fabian Norberg lämnar Bik Karlskoga och återvänder till Modo. I stället plockar klubben in Simon Erlandsson från Leksand. Det skriver klubben på sin hemsida.

– Vi får in en stor och stark back med bra skridskoåkning. Simon spelar enkelt och har sin styrka i defensiven, men även utrustad med ett bra skott,säger Biks klubbchef Torsten Yngveson till hemsidan.

Den Säterfostrade 20-åringen Erlandsson fick speltid för Leksand i de 15 första matcherna i SHL och snittade nästan 15 minuters speltid, noterat två assist och minus sju i plus/minus-statistiken, men senaste tre matcherna har han fått följa från läktaren. Låneavtalet gäller till att börja med över två matcher, i hemmamatcherna mot Mora på fredag och AIK på tisdag.

Modolånet Norberg hann göra fem matcher – fem förluster – i Bik, noterade inga poäng och slutade på minus tre i plus/minus.

Bik Karlskoga har varit tungt skadedrabbat hela säsongen, inte minst på backsidan. Just nu saknar laget backarna Jens Skåhlberg, Björn Kindahl (som även kan spela center) och Viktor Lang på grund av hjärnskakningar och Martin Thelander på grund av en handledsskada. Bik har sedan tidigare inlånade KHL-backen Santeri Saari i truppen.

Mer läsning

Annons