Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Hört att Bofors fått order att ta matchstraff"

Stefan Warg är avstängd och missar det viktiga derbyt mot Bofors på onsdagen.
– Det är en match som jag gärna hade velat spela. Jag har hört att Bofors fått order om att ta matchstraff, säger Warg.

Annons
Det blev riktigt infekterat när Örebro och Bofors mötte senast.

Det var i måndagens match mot Oskarshamn som Stefan Warg åkte på matchstraff i den tredje perioden efter att tacklat en motståndare i huvudhöjd - vilket per automatik resulterar i en matchs avstängning.

Surt att missa derbyt?

– Ja, verkligen. Vi har revansch att utkräva efter det senaste derbyt. Inte bara ge igen fysiskt, utan även resultatmässigt.

Det senaste derbyt fick avbrytas strax innan slutet efter att det blivit riktigt infekterat på isen, med en rad olika bråk. I händelsernas centrum: Örebros Stefan Warg och Bofors Carl Berglund som gjorde upp på isen.

– Det blev lite upprört där i slutet efter att Emil (Axelsson) tacklat en av deras spelare. Carl Berglund började åka runt och snacka med alla spelare. Och det ena ledde till det andra, berättar Warg.

Samme Berglund tacklade även Conny Strömberg blodig i den första perioden. Så pass illa att Strömberg var tvungen att lämna.  

Hade du velat träffa Berglund imorgon igen?

– Alltså det är en match jag gärna hade velat spela. Inte bara honom utan även hela Bofors.

- Jag har hört att Bofors fått order om att ta matchstraff imorgon. Det är alltid mycket känslor när vi möter dem. Men det gäller för oss att vi behåller kylan, även om vi självklart ska stå upp, säger Stefan Warg.

Mer läsning

Annons