Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

J20 förlorade seriefinalen

Örebros J20-lag fick under söndagen se sig besegrade efter straffar hemma mot Linköping. Matchen slutade 3-2 till gästernas favör.

Annons

Två matcher på två dagar. Örebros J20-lag håller nästan samma tempo som a-laget när det gäller matchandet. Under lördagen vann örebrotalangerna mot Södertälje med 2-0.

– Väldigt nöjd med poängen. Men vi kommer inte alls upp i vår bästa kapacitet. Med tanke på att vi inte släppte in något mål fungerade målvakts- och försvarasspelet bra. Styrka att vinna utan att spela bra, säger tränaren Lasse Ivarsson.

I dag, söndag, stod Linköping för motståndet. Något av en seriefinal då Örebro och Linköping toppar tabellen.

– I dag mötte vi ett bra lag. Det märktes när vi inte hängde med i första perioden. Då släppte vi in ett mål i eget powerplay, säger Ivarsson och fortsätter:

– I den andra perioden jobbade vi oss in i matchen och var egentligen det bättre laget. Men vi lyckades inte sätta puckarna och då vinner man inte.

Ivarsson är i övrigt nöjd med målvaktsspelet.

– Vi har två riktigt bra målvakter i Oscar Fröberg och Daniel Marmenlind. De förtjänar beröm, säger han.

I och med segern gick Linköping om Örebro och upp i topp i tabellen. Laget ligger på samma poäng som Örebro, dock med fler gjorda mål.

Örebros mål mot

Södertälje gjordes av Johan Sahlin och Simon Andersson. Mot Linköping gjorde samme Sahlin och Rasmus Fyrpihl Örebros mål. 

Mer läsning

Annons