Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lång rad av skador i Örebro

Torsk 1-5 i Ljungby i fredags kväll. Och läget ser inte ljust ut inför söndagens möte med Malmö i Skåne. Örebro Hockey är rena sjukhuset.

Annons

- Det är lite stökigt nu, vi får se vad vi kan ställa upp med för lag, säger tränaren Peter Andersson.

Senast i raden av skadade spelare är forwarden Johan Adolfsson, som på fredagkvällen tacklades fult av Trojas Joakim Nettelbladt och fick föras till sjukhus.

- "Adolf" spelar knappast mot Malmö. Vi trodde först att det var en hjärnskakning till, men det har visat sig vara en kroppsskada, säger Peter Andersson, som är rejält trött på de tjuvsmällar hans spelare utsatts för på sistone.

- Det är jäkligt respektlöst att bete sig som Nettelbladt, eller som spelarna i Sundsvall som ju faktiskt inte har särskilt mycket att spela för. Det är riktigt fula grejer. Adolfsson tacklades från blinda vinkeln, och det är inte bara otur när det händer gång på gång, säger Andersson.

Robin Olsson och Peter Andersson vilar efter hjärnskakningar mot Sundsvall. Martin Filander är avstängd efter slagsmålet som följde på Nettelbladts påhopp på Adolfsson.

- "Fille" gör inte fel som står upp för Adolfsson i det läget. Ibland måste man markera att man inte accepterar vad som helst.

Fyra backar borta.

- Jag får gå in och spela själv snart, raljerar Peter Andersson.

Johan Wiklander är borta och Thomas Enström ett frågetecken tillsammans med Adolfsson på forwardsidan.

Mer läsning

Annons