Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lindlöven föll – tappade ledningen

Lindlöven inkasserade första förlusten i fortsättningsserien division 1 C. 1–2 hemma mot Surahammar innebar dessutom att just Surahammar övertog serieledningen.

Annons

Lindlöven hade gått fram som en ångvält och i tur och ordning avverkat Skedvi/Säter med 8–1, Falu IF med 8–2 och Hedemora med 6–1, och låg etta i division 1 C:s fortsättningsserie. Men hemma mot Surahammar på söndagen tog den fina sviten stopp.

Gästerna hade ledningen efter första perioden, och fördubblade den 5.23 in på andra. Henrik Resin, assisterad av Patrik Säfström och Simon Hermansson, reducerade för Lindlöven med 23 sekunder kvar av perioden. Men trots att Lindlöven totalt vann skotten med 35–23 blev det lagets enda fullträff och första förlusten i fortsättningsserien är ett faktum. Dessutom övertog Surahammar ledningen i tabellen. "Sura" upp på 16 poäng, Lindlöven kvar på 13. Tierp har också 13 poäng, men har en match mindre spelad laget fick bortamatchen mot Hedemera uppskjuten på grund av ett läckage i en kylanläggning.

På onsdag möts Lindlöven och just Tierp – i Tierp.

Läs mer i måndagens NA, papperstidningen, som även kommer kunna köpas som e-tidning här nedan.

Mer läsning

Annons