Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lindlövens galna form fortsätter

8–1 i första omgången, 8–2 i den andra. Men Lindlöven var inte nöjda med det, utan körde över Hedemora med 6–1 i fortsättningsseriens tredje match.

Annons

Redan efter första perioden var det avgjort inför 235 åskådare Lindehov. Då hade hemmalaget gått fram till en 4–0-ledning efter mål av, i tur och ordning, Adam Björklund, Joakim Ohlsson, Fromell, Felix Eriksson och Max Lalander. 2–0, 3–0 och 4–0 kom inom loppet av två minuter och 44 sekunder.

I andra perioden ökade Lalander och Simon Hermansson på till 6–0 innan Lindlöven slog av på takten efter galna 40–12 i skott efter 40 minuters spel. Gästande Hedemora fick in ett tröstmål i tredje.

Efter 8–1 hemma mot Skedvi/Säter i den första omgången av fortsättningsserien av division 1 C och 8–2 borta mot Falu IF i den andra har nu Lindlöven alltså gjort hela 22 (!) mål på tre matcher. Och laget toppar nu tabellen, som dock haltar betänkligt, på 13 poäng före Surahammar (12) Tierp (11). Både Surahammar och Tierp har dock bara spelat två matcher. På söndag möts Lindlöven och just Surahammar i Lindehov.

Men dessförinnan möts Tierp och Surahammar på fredag.

NA:s Johan Arvidsson var på plats i Lindehov. Läs därmed mycket mer om matchen i torsdagens NA, papperstidningen, som även kommer kunna köpas som e-tidning här nedan!

Mer läsning

Annons