Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA avslöjar: Stjärnan klar för Örebro Hockey

Här är Örebro Hockeys värvningsbomb.
Skellefteås lagkapten Christoffer Norgren, 35, har skrivit på för två år.
Enligt vad NA erfar lurade Örebro i sista stund seriekonkurrenten Malmö på stjärnvärvningen.

Annons
Christoffer Norgren förstärker Örebro Hockey.

Örebro Hockey fortsätter att bygga en trupp som ser ut att vara play off-mässig till nästa säsong i allsvenskan. På tisdagen föll en av de sista viktiga pusselbitarna på plats. Skellefteås lagkapten Christoffer Norgren har skrivit på för två år med Örebro Hockey.

– En klockren värvning för oss. Vi har letat efter en stark defensiv back, och det får vi verkligen i Christoffer, säger Örebro Hockeys sportchef Mikael Fahlander.

Erbjöd 60 000 i lön

Enligt uppgifter till NA lurade Örebro till sig Norgren framför ögonen på seriekonkurrenten Malmö, som enligt uppgifter till tidningen erbjöd Norgren en månadslön runt 60 000 kronor i månaden.

– Några sådana pengar finns i alla fall inte att hämta hos oss. Christoffer går ner sig i lön om man jämför med hur han hade det i Skellefteå. Men i stället har vi hjälpt till med andra sociala lösningar. Sett till att hans fru fått hjälp med ett bra jobb och dessutom ska vi se till att det ordnar sig med jobb för Christoffer när han är klar med spelarkarriären här, säger Fahlander.

Läs mer i onsdagens NA, papperstidningen!

Christoffer Norgren

Född: Den 2 juli 1974 i Nordmaling.

Ålder: 36.

Position: Back.

Längd: 187 centimeter.

Vikt: 92 kilo.

Klubbar: Nordmalings IF, Björklöven, Tegs SK, Husum, Västerviks IK, Arboga, Mora, Linköping, Bakersfield Condors (WCHL), Straubing Tigers (DEL), Skellefteå AIK, Örebro Hockey.  

Mer läsning

Annons