Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Örebros importer NA:s senaste bloggare

NA:s senaste bloggare.
Örebro Hockeys nyförvärv Jared Aulin och Matt Keith från Kanada.
– Det kommer att bli en rolig blogg. Läsarna kommer att få se en annan sida av hockey-spelare, säger Jared Aulin som nu kör i gång den första internationella bloggen på na.se.

Annons

De två kanadensarna blev i somras klara för Örebro Hockey.

I början av augusti  anlände de till Örebro – och började därmed samtidigt

ett helt nytt liv på andra sidan Atlanten.

– Bloggen kommer inte bara att handla om hockeysäsongen i Örebro, utan även om våra liv här i Sverige. De skillnader som finns och hur vi anpassar oss till dem, berättar Matt Keith. Och enligt Jared Aulin kommer bloggen att vara skriven med glimten i

ögat.

– Det kommer att bli en kul blogg. Jag och Matt kan ha en ganska sarkastisk ton mellan oss. Samtidigt kommer man att kunna se hockeyspelare ur en annan vinkel, säger Aulin som utlovar sköna idéer för bloggen.

Bloggar på engelska– Jag kan ta på en kamera på hjälmen när vi har träning och filma. Det blir bra att lägga att upp på bloggen, säger han och ler.

Så nu kommer Örebro Hockeys fans att lära känna Matt och Keith riktigt bra. Samtidigt kommer även vänner, bekanta och intresserade i hockeytokiga hemlandet Kanada att kunna följa bloggen eftersom den är engelskspråkig.

Chelsea gästblogggar

– Ja, det är kul att de kan se hur det går för oss i Sverige och hur det är att leva här, säger Matt vars flickvän Chelsea lovar att hon kommer att gästblogga ibland.

Vad tror ni annars om säsongen?

– Att laget blir framgångsrikt, men att vi samtidigt har kul tillsammans. Vi kommer ju att lära känna varandra i laget ännu bättre ju längre säsongen går, säger Jared Aulin.

– Det finns många vinnare i laget. Vi siktar på en topp tre-placering, säger Matt Keith.

Adressen till Matt och Keiths blogg är na.se/bloggar/canada.

Eller surfa in på vårt bloggstall på na.se och klicka på bloggen

!

Klicka här för att se inslaget i NA-tv.

Mer läsning