Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny Örebro-backtvingades kliva av

I premiären skadades backen Christoffer Norgren och i går var det hans ersättare Albin Lorentzons tur. Därmed saknas i nuläget två ordinarie backar i truppen.

Annons

Albin Lorentzon ersatte Norgren i förstafemman och gick samma öde tillmöte som lagkompisen. Drygt halvvägs in i första perioden tvingades Lorentzon haltande lämna isen.

– Det är en lårkaka. Jag går ner för att hämta puck bakom kassen och en av Moraspelarna fullföljer på mig, säger han själv efter matchen.

Lagläkaren Ulf Nordström går förbi och ordinerar strömbehandling och lätt cykling på torsdagen för att hålla i gång cirkulationen. Någon prognos är osäkert att sia om, men chansen finns att han är tillbaka redan i nästa match på lördag.

– Det är lite ömt och värker nu. För Markus Andersson tog det ju bara två dagar att komma tillbaka, men vi får se hur det här känns.

I hans ställe klev Emil Axelsson in bredvid Gunderson och gjorde ett förtjänstfullt jobb. Ett gott besked när det i nuläget saknas två ordinarie backar i laget. Christoffer Norgren är borta i fem veckor för att operera ljumsken.

Mer läsning

Annons