Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyförvärvets vinst: 1,4 mijoner kronor

En vinnare – i dubbel bemärkelse.
Johan Sjödell-Wiklander lägger korten på bordet för NA och berättar om sin miljonvinst på poker.
– Jag åkte till Las Vegas, Thailand och köpte en lägenhet i Stockholm, säger nyförvärvet.

Annons

Många drog i poängkungen som förra säsongen kom upp i 50 poäng i allsvenskan och kvalserien. När det var färdigdraget hade Johan Sjödell-Wiklander rättat till sin tröja med Örebro Hockeys logga.

– Det kändes himla bra efter att jag pratat med Peter Andersson och Mikael Fahlander. Örebro har många spelskickliga forwards och det känns jätteintressant att få vara med där, säger Sjödell-Wiklander som kommer till Örebro nästa vecka för att leta lägenhet.

Och det är en vinnare som anländer. I dubbel bemärkelse.

För något år sedan vann han och en kompis 1,4 miljoner kronor på nätpoker.

– Vi vann på en bad beat jackpot. Efter det åkte vi till på semester till Las Vegas, Thailand och köpte en lägenhet i Stockholm. Det gick rätt snabbt att använda vinstpengarna (skratt).

Läs mer i söndagens NA, papperstidningen!

Bad beat jackpot

”Bad Beat” är slang för att förlora fast man har en riktigt bra hand i poker. Och förlorar du trots att du har en riktigt bra hand så vinner du en jackpot. Det har börjat bli populärt hos många pokerrum att erbjuda denna variant av poker. Det finns dock vissa krav för att kunna vinna jackpotten: du måste ha förlorat med minst fyrtal i åttor på hand. Alla spelare vid bordet kommer att vinna en del av jackpotten, men den som hade näst bästa handen som minst är 8888 vinner huvuddelen av pengarna.

Mer läsning

Annons