Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebro väljer bort repriser

Den nya jumbotronen i Behrn arena har varit en jättesnackis.
Nu har Örebro Hockeys styrelse beslutat att inte köpa till reprisfunktionen - utan hoppas på elitserieavancemang och därmed få repriser automatiskt.

Annons

Den nya jumbotronen i ishockeyhallen har varit ett hett diskussionsämne under hösten och vintern. Stor och mäktig, men utan möjligheter till att se repriser. Så till vida Viasat Hockey inte är på plats och tv-sänder matchen. Nu har Örebro Hockeys styrelse beslutat att inte köpa till reprisfunktionen. 

En prislapp som vad NA erfar ligger på 300 000 kronor.

"Alla matcher tv-sända"På klubbens hemsida berättar ordföranden Claes E Hallqvist om tankarna kring repriserna.

- Vi har diskuterat saken i styrelsen och beslutat att ligga lågt så länge eftersom ett eventuellt avancemang till elitserien skulle göra den funktionen onödig eftersom alla matcher där är tv-sända, säger han till hemsidan. 

Bygger egen reprisfunktionÖrebro Hockey jobbar även med en egen repris-tillverkning. 

- Styrelsen beslut är uteslutande baserat på den icke helt obetydliga kostnaden. Men, vi har ett gäng mycket kompetenta och engagerade medarbetare som sköter jumbotronen. De utvecklar fortlöpande produktionerna som visas på mediakuben. De håller nu på att konstruera en reprisfunktion med slow motion. Mycket imponerande. Vi får inom en snar framtid se hur det kommer att ta sig ut. Blir det som vi hoppas är saken löst på ett kostnadseffektivt sätt.  

Mer läsning

Annons