Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Peter Andersson förbannad

Peter Andersson var av förklarliga skäl förbannad efter förlusten.
Mest arg var han på Troja/Ljungbys 1-3-reducering när bara sekunder återstod av andra
.– Det får tamejfan inte ske. Det är oacceptabelt, dundrar Örebro-tränaren.

Annons

När Trojas Mikael Ahlén kunde ge hemmalaget en gratisbiljett in i matchen, via sitt 1–3-mål med 14 sekunder kvar av andra, var det efter ett otroligt passivt agerande av Örebro-försvaret.

Peter Andersson var efteråt inte nådig i sin kritik.

– Vi gick bort oss totalt och bjöd in Troja i matchen. Det är oförsvarbart och just där tappade vi också matchen, säger han.

Spelade inte resolut

När Troja sedan kunde reducera ytterligare en gång till 2–3 i inledning av tredje anade Andersson vad som höll på att hända.

– Då kände jag att det skulle bli en lång kväll. Och det blev det också. Sedan om det var rättvist att Troja vann spelar mindre roll. Vi släppte in fyra i sista och det är bedrövligt att vi inte kan spela en resolut hockey i 60 minuter.

Örebro-tränaren kommer nu att ägna måndagen åt att visa matchen på video för spelarna.

"Se det själva"– Det ska själva få se hur de uppträdde. Ibland kan spelarna ha svårt att se på sig själva med kritiska ögon. Det var en mental kollaps som drabbade oss, varför vet jag inte. Vi slutade att vara ödmjuka helt enkelt.

Vad säger du om Zajkowskis insats?

– 3–3 målet ska han ta. Sedan tror jag att två av deras mål studsade på ben och gick in. Troja fick betalt för att de var heta framför vårt mål. Samtidigt var vi passiva och stod och tittade på.

Mer läsning

Annons