Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Riktig Bikare” förlänger

Bik Karlskoga har gjort klart med ytterligare en spelare nästa säsong: Forwarden Johan Nilsson.– Nisse har växt fram till en riktig Bikare och tillhör stommen av vårt lag, säger klubbchefen Torsten Yngveson.

Annons

Bik Karlskogas lagbygge till nästa säsong börjar ta form. Sedan tidigare har spelare som Martin Thelander, Marcus Nilsson och Fredrik Höggren förlängt kontrakten, samtidigt som Tobias Thermell och Krisofer Näslund blivit ny tränarduo.

Nu har ytterligare en kontraktsförlängning genomförts och det handlar om den 28-årige forwarden Johan Nilsson som är klar för ytterligare en säsong i klubben.

– Nisse har växt fram till en riktig Bikare och tillhör stommen av vårt lag. Han står för den fart och fläkt vi vill spela med, det känns väldigt bra att vi har kommit överens om en fortsättning, säger klubbchefen Torsten Yngveson till Biks hemsida.

Den gångna säsongen gjorde Nilsson nio mål och 14 assist och noterades för plus sju i plusminus-statistiken.

Dessa spelare har kontrakt med Bik nästa säsong: Backar: Martin Thelander, Jens Skålberg, Henrik Larsson, Viktor Lang, Oscar Carlsson, Theodor Lennström och Victor Berglind.

Forwards: Christian Berglund, Daniel Wessner, Marcus Nilsson, Gustaf Thorell, Mikael Eriksson, Fredrik Höggren, Alexander Holmberg, Juliuz Persson och Johan Nilsson.

Mer läsning

Annons