Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så laddar hockeysupportrarna

Örebro Hockeys supporterförening Fjortontre laddar inför kvalserien.
– Vi kommer att ha minst en buss till varje bortamatch, säger ordföranden Markus Gustavsson.

Annons

Supporterföreningen Fjortontre har växt rejält sedan Örebro Hockey tog klivet tillbaka till allsvenskan förra säsongen. I dagsläget har föreningen omkring 300 medlemmar. Och inte lär intresset minska nu när Örebro Hockey ska kvalspela till hockeyns absoluta finrum, elitserien.

– Det ska jäkligt roligt! Lite smått otroligt faktiskt. Om någon hade sagt till mig för två år sedan att vi skulle kvalspela nu så skulle jag bara skrattat och skakat på huvudet, säger Fjortontres ordförande Markus Gustavsson.

Hur ser uppladdningen ut från er sida?– Det är full satsning som gäller. Vi ska försöka få så många som möjligt att sluta upp bakom laget. Vi kommer att ha minst en buss till alla bortamatcher. Man kan anmäla sig på vår hemsida, fjortontre.se.

Vad händer i kvalseriepremiären mot Rögle?– Vi börjar att ladda upp på Virus bar vid 16-tiden. Sen är tanken att vi ska gå i ett gemensamt tåg med flaggor och dylikt till Behrn arena runt 18-tiden.

Blir det tifon?

– Vi håller på och förbereder just nu. Och vi har en del personer som kommer att jobba med det i helgen. Men vad det är och hur det kommer att se ut kan jag inte gå in på i nuläget, säger Markus Gustavsson.  

Mer läsning

Annons