Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sjödell-Wiklander klar för Örebro

Örebro Hockey har gjort klart med forwarden Johan Sjödell-Wiklander. Klubben snodde honom framför näsan på bland andra ärkerivalen Bofors.

Annons

- Vi är glada att Johan valde oss, men det är inte alls en så dyr affär som påståtts, säger sportchefen Mikael Fahlander till NA.

228 poäng på knappt 300 allsvenska matcher är nog för att kallas poängkung. "Della", som han kallas, är en rivig, tuff och målfarlig forward som närmast kommer från Oskarshamn.

Men han har också förflutet i Bofors och Södertälje. I SSK gjorde han en bra allsvensk säsong, men lyckades inte i elitserien.

Många har varit med i kampen om 28-åringens namnteckning, men Örero drog alltså längsta strået.

- Men det handlar inte, som antyds här och var, om att vi betalar några drömlöner. Däremot har vi ett väldigt gott rykte bland spelare för att vi tar väl hand om dem som kommer hit, säger Mikael Fahlander.

Truppen är nu i det närmaste klar på forwardsidan. Före Sjödell-Wiklander har namnteckningar hämtats av Jon Palmebjörk, Pär Edblom, Michal Lukac och Marcus Weinstock.

- Nu riktar vi fokus på backar, där saknas tre spelare i truppen. Men det kan bli ytterligare någon forward också, säger Fahlander.

Mer läsning

Annons