Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre år till för "Högga" i Bik

Han har redan gjort tolv säsonger i Bik. Nu har Fredrik Höggren skrivit på för ytterligare tre år.

Annons
Fredrik Höggren.

Kontraktsförhandlingarna pågår för fullt i Bik Karlskoga för tillfället. I dagarna förlängde klubben med Henrik Larsson och Viktor Lang - och nu har ännu en spelares signatur säkrats.

Fredrik Höggren förblir Bik Karlskoga trogen och har nu skrivit på ett treårskontrakt med klubben. ”Högga” kom till Bik från Kristinehamn via Karlskoga HC redan 2003 och är med hela tolv säsonger i klubbens A-lag en av de mer rutinerade spelarna. Den 30-årige forwarden gjorde på 53 matcher förra säsongen 21 poäng, elva mål och tio assist.

– Skönt att en sån trotjänare väljer att förlänga. "Högga" är en mycket viktig kugge i vårt lagbygge. Han står för mycket vad vi vill stå för, framförallt en hög intensitet och bra skridskoåkning, säger klubbchef Torsten Yngveson till klubbens hemsida.

Spelare under kontrakt i Bik Karlskoga: Martin Thelander, Jens Skålberg, Henrik Larsson, Viktor Lang och Oscar Carlsson, Christian Berglund, Daniel Wessner, Gustaf Thorell, Mikael Eriksson, Alexander Holmberg och Fredrik Höggren.

Mer läsning

Annons