Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Växjö kallar hem Larsson - Lang tillbaka i Bik

Utlåningen av Viktor Lang varade inte längre än en vecka. Anledningen: backbrist i Växjö Lakers som tar tillbaka Eddie Larsson.

Annons

För bara en vecka sedan gjorde Bik Karlskoga och SHL-laget Växjö Lakers ett rakt backbyte. Viktor Lang lånades ut till smålänningarna som i sin tur lånade tillbaka Eddie Larsson till Bik.

Enligt nwt.se byter backarna nu plats igen. Eddie Larsson hann göra två matcher i sin korta återkomst i Bik i vinsterna mot Timrå och Rögle, medan Viktor Lang inte matchades över huvud taget i Växjö.

- Det var bra för Eddie att komma hem igen och få lite speltid här i två matcher även om tanken var att det skulle bli flera. Dessutom har Viktor fått smak på hur det är på en högre nivå även om det bara var på träning. Nu har han fått känna på det och det har han nytta av, säger Bik Karlskogas tränare Lenny Eriksson.

Bytet var från början tänkt att gälla fram till juluppehållet. Men med anledning av att det råder backbrist i Växjö för tillfället kallar laget hem Eddie Larsson tidigare än planerat.

Viktor Lang är spelklar redan till torsdagens match borta mot Mora IK.

Mer läsning

Annons