Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA på plats där det händer

Ni läste kanske gårdagens NA-intervju på Stadsliv där Örebros turistchef nu skrotade allt vad slogans heter. Det var visst dåtid.
Inte i min värld. NA-sporten fortsätter att vara ”på plats där det händer”.

Annons

I takt med att vårsolen stiger ökar också hettan i länsidrotten. Vi går på nytt in i en intensiv period.

I dag anländer ÖSK:s allsvenska fotbollstrupp för andra gången detta år till Antalya för en sista finslipning av formen inför seriestarten. På plats i Turkiet under den kommande veckan finns därför reporter Johan Tollén och NA-tv:s Herman Nikolic. Redan i dag kommer deras första rapport på na.se och sedan kommer material att varvas på nätet och i papperstidningen.

På hemmaplan pågår samtidigt uppladdningen för fullt inför Örebro Hockeys kvalspel till elitserien. Jag tror inte alla riktigt förstått vilken prestation laget gjort denna säsong bara genom att ta sig till den kvalserie som inleds på måndag. Nu väntar tio extra festföreställningar.

Självklart är NA-sporten med på det äventyret också.

Lägg därtill gastkramande och nervslitande upplösningar av diverse vintersporters seriespel, vare sig det gäller nedflyttningskamp i handboll eller striden om SM-medaljer i volleyboll. Och i bakgrunden finns alla sommarsporter som ligger i startgroparna för att komma igång med sina tävlingssäsonger.

Som läsare av NA-sporten ska du då veta att vi fortfarande är så gammalmodiga att vi fortsätter jobba efter vår interna slogan: NA på plats där det händer.

Jag hoppas du vill hänga med!

Mer läsning

Annons