Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebroare kaxigast på jobbet - i Norge

Norge haltar i OS - Sverige glänser.
Med ett ben i varje land står örebroaren Niklas Broman, 20, och njuter.
– Jag ska köpa med en burk svensk skidvalla till norrmännen på jobbet, säger han.

Annons

Ett fantastiskt OS har nått nya höjder under helgen. Dubbla stafettguld har gett svenska OS-publiken guldfeber. Samtidigt haltar Norge, som har missat medalj i stafetten både på dam- och herrsidan. Dessutom med en Petter Northug mer orkelös än på väldigt länge.

Örebroaren Niklas Broman jobbar som plåtslagare i Oslo.

– Jag har varit hemma i Örebro över helgen. Men jobbar som vanligt på måndag igen och ska snart resa tillbaka, säger han.

– Norrmännen på jobbet var jäkligt malliga i början av OS. Då kom de på kafferasterna och gratulerade mig och Sverige till andraplatserna, frågade hur det gick för Sverige i OS, säger Niklas och skrattar.

"Total dominans"Väl medveten om att det kommer att bli ett helt annat tugg i morgon, måndag.

– Absolut, jag ska säga samma sak till dem nu och funderar på att köpa med en burk svensk skidvalla till dem på jobbet. Det kan de behöva, säger Broman.

– Jag såg både damernas och herrarnas stafett. Kallas insats var helt otrolig på sättet hon vann på. Det var speciellt. Herrarnas var total dominans.

Hur står det till med egna skidkarriären?– Jag körde en del utför när jag var yngre. Men saboterade ett knä och har inte kört sedan dess.

Niklas Broman.

Mer läsning

Annons