Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drömbeskedet: Kaptenen förlänger

Örebro Volley får behålla sin lagkapten.- Jag hade egentligen bestämt mig för att sluta men jag gillar att spela för mycket och jag fick inte ut det jag ville förra säsongen, säger Madeleine Eriksson i ett pressmeddelande.

Annons

Det var länge osäkert om Örebro Volleys lagkapten Madeleine Eriksson skulle fortsätta sin elitsatsning. Men nu har hon besämts för att köra ett år till med Örebro.

- Jag hade egentligen bestämt mig för att sluta men jag gillar att spela för mycket och jag fick inte ut det jag ville förra säsongen. Så vad gör man, man ger det en chans till, säger Madeleine Eriksson i ett pressmeddelande från klubben.

Rutinerade Madeleine Eriksson har sex elitseriesäsonger bakom sig, varav tre i Lindesberg och tre i Örebro. Det är en viktig pjäs som har bestämt sig för att stanna i klubben.

-Jag är jätteglad att vi får med oss en så erfaren spelare som Madeleine. Hon har jätteviktiga egenskaper inte bara på planen utan även utanför. Maddis styrkor på plan ligger framför allt i ett rappt anfallsspel och en fin serve, säger tränaren Oskar Jönsson Vikterlöf.

Att klubben fick in Josephine Tegenfalk som passare spelade in Erikssons beslut.

- Jag har saknat en bra passare och förhoppningsvis kommer vi att få till ett bra samarbete så jag kan utveckla mitt anfallsspel ytterligare. Sedan har jag ju haft Oskar som assisterande tränare i Linde. Hans engagemang är stort och får han ihop gruppen blir det här nog jättebra, avslutar Madeleine Eriksson.

Mer läsning

Annons