Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tappade poäng i stjärnans comeback

Marjorie Giordano gjorde comeback efter över ett års skadefrånvaro. Då tappade Lindesberg Volley poäng mot elitseriejumbon.

Annons
Johan Isacsson.

SM-silverlaget Lindesberg Volley mot elitseriejumbon Rig Falköping – en match som bara kunde sluta på ett sätt? Jo, visst såg det ut som om Linde skulle krossa gymnasisterna inledningsvis. 25–20 i första set och 25–14 i andra.

Men sedan hände något. Falköping vann tredje set med 25–22 och det fjärde med 28–26 efter att Lindesberg bränt ett par matchbollar. Och i femte och avgörande set stormade Rig fram till 6–2. Då klev Emma Westerberg fram, och med henne vid serven gick Lindesberg från 2–6 till 13–6 och kunde till slut plocka hem bonuspoängen med 15–7.

Ändå en missräkning för Lindesberg att tappa poäng mot ett Rig som inför matchen bara hade vunnit fyra set på sex första matcherna.

Noterbart i Linde att stjärna Marjorie Giordano gjorde smygcomeback efter en årslång frånvaro på grund av korsbandsskada. Hoppade in och servade vid några tillfällen och noterades för en poäng, ett serveess.

Lagkaptenen Sara Malmlöv återigen poängbäst i hemmalaget, med 16 poäng. Klaudia Grelowska noterade 14, Emma Westerberg och Evelina Frank elva var.

Följ matchen: Klicka här för att komma till förbundets direktrapport!

Mer läsning

Annons