Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sportchefen: "En intressant spelare"

Ferhad Ayaz till ÖSK? Sportchefen Magnus Sköldmark konstaterar att det är en intressant spelare.

Annons

Transferfönstret för sommaren öppnar inte förrän den 15 juli. Men redan spekuleras det en hel del runt de allsvenska trupperna, och inte minst ÖSK:s efter den starka våren.

Alhassan "Crespo" Kamara kommer med säkerhet att lämna klubben. Enligt uppgift är han redan klar för Häcken.

- Som jag sagt tidigare finns det två scenarior i Crespos fall. Antingen spelar han klart säsongen och sitt kontrakt med oss, eller så lämnar han under sommaren. Vi för inga förhandlingar med Crespo längre. Mer finns inte att tillägga, säger Magnus Sköldmark till NA.

Och nu uppges förre Degerfors-spelaren och OS-aktuelle Ferhad Ayaz vara på vägg till ÖSK. 22-åringen har senast provat lyckan i Turkiet, men bröt i våras kontraktet med Gaziantespor.

- Det jag kan säga är att vi alltid håller koll på lokala spelare. Ayaz är en intressant spelare. Han har presterat bra tidigare, men hamnade lite snett i Turkiet, säger Magnus Sköldmark.

Ferhad Ayaz har tränat med Degerfors sedan han lämnade Turkiet.