Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnan lämnar - inför ÖSK-mötet

En av allsvenskans största profiler är klar för en utländsk klubb.

Det är Häckens Moestafa El Kabir som i dag blir spelare för Al Ahli, i Saudiarabien. Endast läkarundersökningen återstår. Det rapporterar GT.

Anfallaren, som förra säsongen kom på delad fjärdeplats i skytteligan med tolv mål, har länge ryktats vara på väg bort från Göteborgsklubben. Redan i vintras var 25-åringen så gott som klar för en flytt, men den stoppades i sista stund, enligt fotbollskanalen.se.

Häcken tappar därmed en av sina absolut målfarligaste spelare, som i år, redan efter sju matcher stått för sju fullträffar.

– Det är alltid tråkigt när man blir av med en förbaskat bra spelare.

Men det var en del i hans planer för livet, så att säga. Han har gjort klart hela vägen, från det att vi köpte honom, att han ville vidare förr eller senare. Han hade bestämt sig för att göra en vända till som utlandsproffs, säger Häckens klubbdirektör Dennis Andersson till GT.

Matchen mellan Häcken och ÖSK spelas nu på söndag, med avsparkstid klockan 18.00.