Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnan tillbaka mot ÖSK

Han var på väg till Ukraina – men övergången gick om intet.
Nu är Mjällbys anfallsstjärna Moestafa El Kabir med i truppen till måndagens match mot ÖSK.

Mjällby får en rejäl anfallsförstärkning till måndagens match mot ÖSK. Stjärnan Moestafa El Kabir är tillbaka i truppen, rapporterar fotbollskanalen.se.

Den 23-årige anfallaren kom till Mjällby 2010 från Holländska Nijmegen och svarade i sin debutsäsong för tio mål. Våren 2011 svarade El Kabir för fem fullträffar innan han blev värvad till Serie A-klubben Cagliari på ett lån över ett år med option om förlängning. Där svarade han för ett mål, när han sänkte Roma. Men sejouren i Italien blev skadefylld och El Kabir gjorde endast sju matcher. Efter att säsongen valde Cagliari att inte utnyttja köpoptionen och El Kabir skulle därmed återvända till Mjällby och bli spelklar från den 1 augusti.

Men anfallaren såg ut att gå vidare till en annan europeisk klubb. Affären med ukrainska Karpaty Lviv var i det närmaste klar – men i slutet av juli rapporterades det att El Kabir inte klarade läkarundersökningen med Lviv och övergången gick om intet.

Nu är han alltså åter aktuell för spel i Mjällby och kan göra comeback mot ÖSK.