Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnklart: Aulin och Wallace stannar

Han gjorde flest poäng och flest mål för laget i SHL. Och nu berättar Örebro Hockeys forwardstjärna att han kommer tillbaka nästa säsong.

Tim Wallace svarade för 15 mål och 17 assister under Örebro Hockeys första SHL-säsong. 32 poäng totalt, och till det ett mål och en assist i kvalserien.

29-åringen från Anchorage, Alaska, har skrivit ett nytt kontrakt med klubben.

- Jag trivs jättebra här, med laget, fansen och staden. Jag kommer tillbaka i augusti, alla är underskrivet och klart, säger Wallace dagen efter att Örebro säkrat fortsatt spel i SHL med att besegra Djurgården på Hovet.

Där finns emellertid en klausul.

- Om jag skulle få en bra NHL-deal så har jag rätt att bryta kontraktet. Men allt talar för att det blir spel i Örebro, säger Wallace.

Enligt vad NA erfar skrev kanadensaren Jared Aulin på ett förlängt kontrakt med klubben på onsdagen. Aulin svarade för 27 poäng i SHL, och har i kvalserien gjorde nio poäng på sju matcher, två mål och sju ass.

Jared Aulin, vars mor är svårt sjuk i cancer, reser hem till Calgary i morgon, torsdag, för att vara med familjen, och avstår de två sista matcherna i kvalserien.