Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stödkonsert för Haitit - en succé

Biljettförsäljningen till stödkonserten för Haiti på Conventum går bra.
Just nu har närmare 1000 biljetter sålts eller bokats.

På söndag klockan 19 samlas stora delar av nöjes-Örebro i Conventums kongresshall för att genomföra en stödkonsert för de jordbävningsdrabbade på Haiti, bland annat kommer Peter Flack, landshövdingen Rose-Marie Frebran och 250 körsångare att delta.

Tanken är att konserten ska kunna samla ihop ungefär en halv miljon kronor.

På onsdagseftermiddagen hade Örebrokompaniet sålt eller bokat ungefär 1000 biljetter. Det finns närmare 1500 biljetter till försäljning.

"Fantastisk uppslutning"

- Det har varit en fantastik uppslutning kring konserten. Och jag tvivlar inte på att det kommer att bli slutsålt innan söndag, säger Jimmy Führ på Örebrokompaniet.

Alla som ställer upp kring och under konserten - artister, produktion, ljud, ljus, förtäring i paus, marknadsföring - gör det gratis så alla intäkter går direkt till Haiti.

Tanken är att skicka så många nödpaket som möjligt till Haiti, en så kallad shelter box. En sån innehåller bland annat filtar, tält, liggunderlag och fältkök.

Biljetterna till konserten kostar 100 kronor styck. (NA)