Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor politisk närvaro i Örebro inför valet

 
Val 2014
Visa alla artiklar

Just nu är det många rikspolitiker som kommer till Örebro. Förra veckan var till exempel statsminister Fredrik Reinfeldt på besök för att bland annat prata om skolan och arbetslösheten.

På måndagen kunde man se bland annat partisekreterare Björn Söder (SD), Mehmet Kaplan, gruppledare i riksdagen (MP) och EU-parlamentarikern Christoffer Fjellner (M).

I dag kommer partisekreterare Carin Jämtin (S) och LO’s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson. I dag och en tid framöver kan örebroare gå till Stortorget för att träffa politiker från de olika partierna, för att bland annat diskutera till en av de hetare frågorna just nu: EU-valet.

– EU-valet har fått stor uppmärksamhet den senaste tiden. För politiker är det alltid intressant att ge sig in i och engagera sig i nya områden, säger Jan Olsson, professor i statsvetenskap vid Örebro universitet.