Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stor teknik- och arkitektkoncern köper upp Örebroföretag

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang har förvärvat Örebrobaserade företaget Roof Arkitekter AB.

Annons

I ett pressmeddelande uppger Projektengagemang (PE) att affären blev klar under torsdagsmorgonen. PE har drygt 1100 anställda på 35 orter runt om i Sverige.

Roof Arkitekter, som startade sin verksamhet 2008, har i dag kontor i Örebro och Lindesberg och har 16 medarbetare inom arkitektur och byggprojektering. Den nya affären stärker nu koncernens erbjudande i Örebro och totalt arbetar sedan tidigare cirka ett 40-tal personer inom kompetensområdena VVS-design, Projektledning & Management samt Industri & Energi i regionen, skriver PE i pressmeddelandet.

– Vi är mycket glada över att nu kunna förstärka och bredda vårt tjänsteutbud i och kring Örebro. Redan i dag arbetar vi tillsammans med Roof Arkitekter i flera projekt och vi vet att det är ett väldigt kompetent och ambitiöst gäng vi nu får in hos oss. Detta ger PE en mycket stabil grund att stå på för att kunna fortsätta växa i Örebro, säger Per Hedebäck, vd och koncernchef på Projektengagemang.