Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storseger för ÖSK Ungdom

ÖSK Ungdom fick bästa tänkbara start på säsongen. Lördagens premiärmatch mot Akropolis slutade nämligen med storseger, 5-1. 

Det tog blott 17 minuter för ÖSK Ungdom att spräcka målnollan i premiären mot Akropolis hemma på Behrn arena. Med den drömöppningen trummade sedan laget på i andra halvlek med lysande omställningsspel, och när Fedja Jelecak satte 3-0 i den 78:e minuten var segern i hamn.

Viktor Lindqvist kunde sedan utöka tre minuter senare innan Akropolis hann med en reducering. ÖSK:s Simon Karlsson kunde efter det fastställa slutresultatet 5-1 på straff, fyra minuter från slutet.

Ungdom har därmed, som nykomlingar, fått en drömstart i division 2 södra Svealand. Akropolis målades inför seriestarten ut som en av favoriterna, men fick alltså en rejäl bakläxa redan i den första matchen.