Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storseger - nu väntar seriefinal

Fyra mål på en dryg kvart. 5–0 i halvtid. Och 6–0 till slut. ÖSK Söder körde över jumbon Avesta. Nu väntar seriefinal mot Gideonsberg.

– Vi behöver vinna den matchen, säger tränaren Mats Lindström.

I onsdags brände ÖSK Söder 19 målchanser.

I går var gamla Söder tillbaka, de som hade gjort 18 mål på de fyra matcherna innan 0–0-matchen mot Korsnäs.

Tabelljumbon Avesta släppte in första målet i 16:e minuten. 17 minuter senare hade ÖSK Söder gjort tre mål till och fullständigt dödat matchen. Innan paus ökade laget på till 5–0, efteråt till 6–0.

– En säker seger, klasskillnad. Det var toppen mot botten och det märktes. De hade ett skott på mål och två utanför på hela matchen, det var väldigt mycket spel åt ett håll, säger Lindström.

Nu hakar Söder på i den absoluta toppstriden, är endast en poäng bakom serieledande Gideonsberg som dock har en match mindre spelad. På lördag väntar seriefinal på bortaplan.

– Ska vi vara med och kriga om förstaplatsen behöver vi vinna den matchen. Vi måste vara inställda på att spela vårt spel, det är då vi är som bäst, och vi får inte vara rädda för dem, säger Lindström.

Målskyttar: Ann-Sofie Frost 2, Elin Segerstedt 2, Emma Nimelius, Emma Salomonsson.