Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort intresse för hemkommen Barsom

Örebroaren Abgar Barsom har kommit hem från Turkiet och det privata träningslägret för kontraktslösa spelare. Med sig har han en bra start på försäsongen och en nätt hög med intresse från olika klubbar.

Förutom från en turkisk klubb i landets andradivision så avslöjar Barsom för NA att klubbar i Sverige och Norge har förhoppningar om att värva honom.

- Tre klubbar i tippeligan och tre i allsvenskan har visat konkret intresse men man måste ha is i magen. Jag väntar januari ut för att se om det dyker upp något riktigt intressant.

Om den turkiska klubbens uppvaktning säger Barsom:

- Jag är inte i den åldern eller positionen att jag tar vad som helst.

Spel man spelar

Klubbarna vill naturligtvis göra klart sina trupper så snart som möjligt och att som spelare vänta för länge med att återbetala den visade uppmärksamheten är ett risktagande. Det är Abgar Barsom medveten om.

- Det är ett spel man spelar. Man kan vara dum eller smart som väntar. Men hade det varit något som var superintressant vid det här laget så hade jag hoppat på det, säger Barsom som inte vill avslöja vilka klubbar det handlat om hittills.

Den närmsta tiden kommer Abgar Barsom att träna på egen hand och inte med ÖSK som tidigare i vinter.