Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort intresse för stuga i Silverhöjden: "Sjönära läge lockar"

 
Mest klickat på Hemnet i Örebro län
Visa alla artiklar

Just nu är intresset stort för en stuga med 90-årig historia, sjöutsikt från altanen och stor tomt – belägen i lilla Silverhöjden.
– Jag tror att det är det sjönära läget som lockar intressenter, säger Sara Nilsson, mäklare på Fastighetsbyrån.

Med 10 971 besök på Hemnet är huset ett av de objekt i landet som intresserar flest just nu. Kulmen nåddes i fredags då flera tusen besökte husets sida på Hemnet. Orsaken till det massiva intresset i fredags har mäklaren Sara Nilsson ingen aning om.

– Nej, jag vet inte vad det kan bero på. Men allmänt tror jag att många uppskattar att huset ligger nära sjön, och samtidigt inte har ett högt pris. Dessutom är tomtarean stor, säger hon.

Den 20 juli hade man visning på huset. Fyra sällskap kom på visningen – sedan har ett 20-tal hört av sig med frågor om objektet.

– Vi har ännu inte fått in något bud. Det som talar emot fastigheten är att den ligger ganska nära riksväg 50, säger Sara Nilsson.

Här hittar du mer information om huset.