Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort intresse för Thailand – nu dubbleras antalet flygstolar från Örebro flygplats

Krabi och Phuket i Thailand lockar örebroarna. När möjligheten att flyga direkt från Örebro flygplats öppnades sålde flygstolarna snabbt slut. Nu har resebolaget TUI bestämt sig för att sätta in två nya avgångar.

■ Läs också: Nu kan du flyga direkt från Örebro till Thailand – två flygningar planerade

Det var i februari som flygbolaget berättade att man på prov satt in två avgångar från Örebro flygplats till Thailand vintern 2018-19. Resorna sålde snabbt slut. Nu släpper man ytterligare två avgångar med start på juldagen – och med en större flygplanstyp. Det innebär att antalet flygstolar mer än dubbleras.

"Vi tycker att det är roligt att kunna erbjuda resenärer från Örebro flygplats en möjlighet att flyga direkt till solen. Vi är glada att se Thailand är ett så pass omtyckt resmål att vi nu sätter in fler avgångar för att möta efterfrågan. Nu kan mer än dubbelt så många resa från Örebro flygplats direkt till Krabi och Phuket", säger Patrick Törn, försäljningschef på TUI Sverige.