Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Strunta i Bryssel, låt Sverige bestämma

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Politiker på Alla nivåer, sansa er och bry er om verkligheten. Ni bör i första hand se över alla förekommande situationer och ha beredskap för dessa! Som det nu är satsats det på skrytbyggen, och detaljer som i praktiken kan flytts fram långt i tiden om ej annat läggas ned.

Värdet med att resa utan pass är intet i dessa tider. Varje land stänger sina gränser oavsett vad Bryssel säger eller beslutar. Nej återgå till att vara ett land som bestämmer själva i alla frågor. Samordna med grannländer i första hand om att vid kriser kunna hjälpa varandra. Bygg upp beredskapslager för olika händelser. Kan vara som nu skyddsmateriel, sjukvårdsmateriel, sjukvårdsplatser och dess samordning och ansvar, beredskap för vattenförsörjning och dess skydd. Livsmedelshantering och lager inklusive inhemsk produktion samt samordning och ansvar. Beredskap och åtgärder i förebyggande syfte för översvämningar och brand. Ja, listan kan göras, det är bara att tänka lite längre än vad dagens politiker gör.

”Tänkare och realist”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel