Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sturehov fortsätter hålla nollan – nu fem matcher i rad

Det fortsätter gå bra defensivt för Sturehov. Det blev nämligen 4–0 (2–0) när Sturehov och Eker Örebro möttes på söndagen i division 4 Örebro herr i fotboll. Det betyder också att Sturehov har hållit nollan i fem matcher i rad.

– I och med dagens vinst så har vi säkrat en kvalplats uppåt vilket varit ett mål under hela säsongen. Jag är otroligt stolt över killarna som med två mindre bra matcher i bagaget idag lyfter sig och gör en fin insats. Glädjande nog så får vi också hålla nollan för femte matchen i rad, oerhört starkt. Nu väntar en spännande uppgift mot Vretstorp kommande helg, en roligare avslutning på seriespelet är svårt att tänka sig, kommenterade Sturehovs tränare Fredrik Nilsson efter matchen.

Eker Örebros tränare Conny Andersson om matchen:

– En svår match på förhand och vi hade en hel del spelare borta på grund av sjukdomar och annat. De som ställde upp gjorde en bra insats ändå och krigade hela matchen. En rättvis seger för Sturehov.

Resultatet innebär tio raka matcher med poäng för Sturehov.

För Sturehov var det Fredrik Jansson, Samuel Nordberg och Isac Eklöf 2 som blev målskyttar och fixade segern.

Med två omgångar kvar är Sturehov på andra plats i tabellen, medan Eker Örebro är på sjätte plats.

I nästa match möter Sturehov Vretstorp borta och Eker Örebro möter Lillån hemma. Båda matcherna spelas lördag 21 september 15.00.